Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwwdacia/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
De ce skoda in locul unul Duster, dacia duster

Noua ŠKODA Yeti

Inspirația vă așteaptă, indiferent ce traseu urmați cu noua ŠKODA Yeti. Indiferent că este vorba de oraș, cu arhitectura sa schimbătoare, luminile și ritmul nestatornic, sau de zonele rurale, unde drumul se termină și începe o lume plină de mister…

y1
y2
y3
previous arrow
next arrow

Senzația de libertate.

Trapa panoramică vă oferă sentimentul de spațiu fără limite și de libertate. Partea din față a trapei poate fi înclinată în sus și glisată spre spate. Partea din spate este fixă. Sticla cu tentă închisă, din care sunt construite ambele secțiuni, oferă o transmisie redusă de lumină și căldură, în așa fel încât ajută la crearea unui climat optim și a confortului în interiorul mașinii.

Protecție laterală

Airbag-urile laterale din faţă protejează zona pelvisului și toracele șoferului și a pasagerului din dreapta în cazul unui impact lateral. Tetierele WOKS reglabile pe înălțime sunt create pentru a proteja coloana cervicală în cazul unui impact lateral.

Pentru obiecte lungi. url

Spătarul rabatabil al scaunului pasagerului din față conferă mașinii și mai multă versatilitate și vă permite să transportați obiecte cu dimensiuni foarte mari.

O mașină stilată

Elegantul Yeti se simte ca acasă în orice condiții de trafic. Bucurați-vă de un drum relaxant și plăcut. Yeti se potrivește perfect și în traficul urban, chiar în spațiile mici de parcare.

 

>> De aici poti achizitiona acest model <<