Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/wwwdacia/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
De ce sa nu alegi Dacia Duster si sa alegi noul Nissan Qashqai

Noi am adus primul crossover urban. Iar acum îţi prezentăm noua generaţie – capabilităţi offroad, aspect de hatchback şi conectivitate completă în maşină. Noul Nissan Qashqai nu face compromisuri.Exteriorul compact, caroseria aerodinamică cu linii fluide, poziția de condus înălțată – toate echivalează cu o experiență la volan inedită și adaptată stilului de condus urban. Este Curajos. Este Dinamic. Este noul Nissan Qashqai.

n1
n2
n3
previous arrow
next arrow
CONECTEAZĂ-TE LA ORAȘ

nissan-logo-2Noul NissanConnect are acum un ecran anti-reflex de 7″; este o combinație irezistibilă de funcții audio, comunicații și navigare, oferind totodată o conectivitate de ultimă generație, precum și posibilitatea de integrare pentru smartphone. Te poți sincroniza cu noul tău Nissan Qashqai la fel de simplu precum o faci cu smartphone-ul, tableta sau laptopul tău.

 

MERGI LA PLIMBARE

Cu sistemul i-Key de la Nissan, cheia maşinii poate să rămână în buzunar sau în poșetă tot timpul. Poți intra în mașină prin simpla apăsare a unui buton de pe mânerul portierei și, odată aflat la interior, poți porni motorul tot prin apăsarea unui buton – astfel nu vei mai fi nevoit să îți cauți cheile.

 

CONTROLUL LA VOLAN NU A FOST NICIODATĂ MAI INTUITIV

Pe un singur ecran TFT High Definition de 5” poți vizualiza și controla toate informațiile cheie, în timp real. Cu numeroase comenzi pe volan amplasate intuitiv, poți gestiona orice cu un minim de efort și fără a-ți distrage atenția. De asemenea, te vei bucura de direcțiile de navigare turn-by-turn, de un sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, caller ID și avertizări la depășirea benzii de mers.

 

LOCUL POTRIVIT

Sistemul Intelligent Park Assist te ajută să parchezi în condiții de siguranță și de încredere din prima încercare. Acest sistem te scutește de grija de a găsi un loc de parcare potrivit, indicându-ți din start un spațiu în care te poți încadra, preluând toate manevrele de încadrare a vehicului în spațiul dedicat.

 

REDEFINIM ARMONIA

Cu Nissan Chassis Control și cu noua transmisie XTRONIC beneficiezi de control şi reactivitate optimizate. Aerodinamica redefinită, masa redusă a mașinii și sistemul inovativ Stop&Start reduc considerabil consumul de carburant și a emisiile de CO2

EȘTI PROTEJAT

Evitarea Impactului Frontal
Bucură-te de o pereche suplimentară de ochi atunci când ești la drum – această funcție emite semnale de avertizare sonore și vizuale. Dacă șoferul nu reacționează, se activează frânarea automată pentru a încetini în timp util.

Avertizarea la depășirea benzii
Dacă un autovehicul se află în unghiul mort al mașinii tale sau pe oricare din părțile laterale ale mașinii tale, în pe onglinzile laterale se va aprinde o lumină. Dacă semnalizezi schimbarea benzilor de mers și, în acest timp, un autovehicul se află periculos de aproape de tine, acea lumină se va aprinde intermitent și, de asemenea, vei auzi un semnal sonor.

Asistenţă pentru Atenţia Șoferului
Elimină riscul de a adormi sau de a-ți pierde concentrarea; în funcție de manevrele de conducere, sistemul îți evaluează nivelul de concentrare și starea de oboseală și te avertizează dacă ai nevoie de o pauză printr-un semnal auditiv și vizua

MAI VIZIBIL CA NICIODATĂ

Încearcă experienţa la volan însuflețită de tehnologie. Tehnologia Nissan Safety Shield utilizează alerte sonore și vizuale pentru a preveni impactul frontal, te atenționează dacă nivelul concentrării tale la volan scade și te echipează cu avertizări de depășire a benzii de mers și semnalizare a punctului mort.
Și nu ne oprim aici. Sistemul Auto Hi Lo Beam maximizează vizibilitatea activând faza lungă a farurilor și reduce temporar lumina farurilor atunci când identifică trafic din sens opus.

>> De aici poti achizitiona acest model <<